Nå nærmer det seg sesong igjen, og jeg har funnet mitt BBQ Nirvana. Det har medført at jeg nå driver å forhandler med produsent om levering av 2 stk Proff BBQ smokere.

Jeg har bestemt meg for 1 Pig Roaster 60 som har en kapasitet på 100 kg helstekt gris eller 150 kg steiker og ribber i 2 etasjer. Serveringspotensiale er 175-250 personer.

Hvis jeg får grei avtale så kjøper jeg også 1 stk BBQ42 BBQ Pit som har en kapasitet på 20 kg kylling pr runde. Det er også mulighet for steikepanne på 60cm X 100 cm, noe som gjør den meget anvendelig. Serveringspotensialet er 50 – 75 personer med kylling pr. 20 min, eller 100 personer med hamburger og pølser pr. 20 min.

Hvis ikke avtalen med kyllinggrillen blir bra, så kjøper jeg en ekstra Pig Roaster 60. Med ekstra grill innlegg kan jeg da lage 30 kg kylling eller det samme av svin okse, som i den andre.

Så det blir litt spennende den neste uka, planen er å få dem på båt før Mars er omme, så da er de her ca 1-17 Mai.

Gleder meg allerede nå.

Link til hjemmeside: Trykk her.

Demovideo av BBQ42:



Her er video av steikepanna:



Demovideo av produktlinje: