Til 20 personer
Ingredienser:
20 stekte og pillede kyllinglår
300 gr stekt bacon
2 stk store løk eller 4 små løk
1 kg fryst wokblanding grønnsaker
1 stor boks ananas i biter
1 stor boks skivet champignon
2 bokser asiatisk blanding med bønnespirer, minimais og vannkastanjer.
Krydder:
1 dl soyasaus
1 lime presset
2 store terninger kjøttbuljong
2 store terninger grønnsaksbuljong
2 ss grovmalt pepper
2 ss mild karri
2 ss tandoorikrydder
1 toppet ss tørket sitrongress
olivenolje til steking.
Smakes til med salt, karri evt pepper.
Stek kyllinglårene først i ovn eller gryte, avkjøl og rens for ben. Dette kan gjerne gjøres dagen før. Stek bacon, kyllingkjøtt og løk i olivenolje, tilsett resten av ingrediensene og krydder. For sterkere smak på egen risiko, tilsett 1 ss cayenne eller øk styrken på karrien.
La putre i 40-60 min.
Server med ris og/eller brød.
Denne retten ble servert på skoledugnad. Les mer