Til 20 personer

Ingredienser:

20 stekte og pillede kyllinglår 

300 gr stekt bacon 

2 stk store løk eller 4 små løk 

1 kg fryst wokblanding grønnsaker 

1 stor boks ananas i biter 

1 stor boks skivet champignon 

2 bokser asiatisk blanding med bønnespirer, minimais og vannkastanjer.


Krydder:

1 dl soyasaus 

1 lime presset 

2 store terninger kjøttbuljong 

2 store terninger grønnsaksbuljong 

2 ss grovmalt pepper

2 ss mild karri

2 ss tandoorikrydder

1 toppet ss tørket sitrongress 

olivenolje til steking.

Smakes til med salt, karri evt pepper.


Stek kyllinglårene først i ovn eller gryte, avkjøl og rens for ben. Dette kan gjerne gjøres dagen før. Stek bacon, kyllingkjøtt og løk i olivenolje, tilsett resten av ingrediensene og krydder. For sterkere smak på egen risiko, tilsett 1 ss cayenne eller øk styrken på karrien. 

La putre i 40-60 min.
Server med ris og/eller brød.



Denne retten ble servert på skoledugnad. Les mer