Nå går det mot lysere tider, noe som gjør at denne utekokken begynner å få abstinenser.

Jeg håper at flere av dere kan registrere seg på Forumet, der har vi muligheten til å få en stor database med kunnskaper, erfaringer og oppskrifter. Alle med matkunnskaper burde registrere seg, det er ikke bare utekokker som burde være der.

Oppskriftene som er på forumet kan lages hjemme også, så slå dere løs registrer dere og legg inn spørsmål eller svar på ting andre lurer på, kanskje legge inn en oppskrift du liker. Her er alt av oppskrifter velkommen.

Jeg lagde meg en lokomotivgrill i fjor som mange av dere vet, nå er tiden inne for modifisering og videreutvikling av det konseptet. Jeg er meget fornøyd med den måten å lage mat på, men ser at det er muligheter for bedre temperatur og røykekontroll.

Jeg har som tidligere nevnt at jeg ikke er sveisekyndig, så det er Ola nabo som står for den biten.

Han kommer med konstruktive innspill siden han er også en meget dyktig kokk, så er det gull verdt, blir vel noen middager i betaling ser jeg.

Har noen av dere har en “spenstig” fjærkreoppskrift, så er jeg meget interessert idet.

Hvis det er vanskelig å registrere seg på forumet, så tar jeg den  gjerne på epost.

Når dere har innspill eller kommentarer, så legg igjen en kommentar eller send en epost.

Ha en fortreffelig ettervinter og drøm om matlaging ute i friluft, hvor nå det måtte være.

Henry.