(c) Can Stock Photo / sfumata

Kjempegod fiskegryte med smak.

Fin startgryte for de som ikke spiser fisk til vanlig.

4 – 6 personer.

Ingredienser:

400 gr lettsaltet Torsk.

1 stk. Seifilet lettsaltet.

500-700 gr. poteter i skiver.

200 gr løk.

3 fedd hvitløk.

2,5 dl vann rørt sammen med 0,5 dl chilisause og 0,5 dl ketchup.

0,5 dl olivenolje.

1/2 ts cayennepepper.

2 ss sylta Jalapenos

2 – 3 laubærblad hvis du har

Legges lagvis i gryta, med fisk og løk i bunn, poteter på toppen.

Hell litt Olivenoljen,sausen og krydder i hvert lag.

Kokes med medium temperatur, til potetene nær toppen er ferdig.

Enkel og grei utemat, du kan bruke all slags fisk hvis du har fangst å ta av, men da må du tilsette litt salt.

-Henry