Smart måte å lage alle grønnsakene på en gang.

4 personer.

Ingredienser:

1 ss. olivenolje

1 medium gul løk

1 ts. hakket hvitløk

1 middels squash

1 medium gul squash

1 medium potet

1 medium tomat

1 ts. tørket timian

salt & pepper etter ønske.

1 kopp revet italiensk ost eller ost etter ønske. Går fint med Parmesan og Jarlsberg sammen.

Forvarm ovnen til 180C.

Hakk løk og  hvitløk. Surr i stekepanna med olivenolje til det er mykt (ca. fem minutter).

Mens løk og hvitløk er i panna, skjær resten av grønnsakene i tynne skiver.

Spray innsiden av en ildfast form med steikespray. Spre myknet løk og hvitløk i bunnen av fatet. Plasser skivene av grønnsakene i ildfast form eller gryte vertikalt. Stable dem i et vekslende mønster for dekor. Strø godt med salt, pepper og timian.

Dekk formen med folie og stek i 30 minutter. Ta av folien og topp med ost og stek i ytterligere 15-20 minutter eller til osten er gyllenbrun.

Du kan variere med grønnsaker og mengde selv, fin som siderett eller mellommåltid med en frisk dressing.