Den ultimate dessertopplevelsen ute i skogen eller på terrassen.
Fersken eller Nektarin grillet og glasert med sirup, kan også fylles med sjokolade hvis man vil.
Jeg har servert med krem eller is og kanelstrø, noe som har funka for meg.
Oppskrift til 8 personer.
4 store Fersken eller Nektariner som deles og tar ut steinen av.
1 dl sirup, type etter ønske.
1/2 dl vann
1/4 ts malt Muskatt
1 sjokoladebit til hver halvdel.
Kanel til strø
Is eller Krem til servering.
Varm opp vannet og sirup til det er flytende og ha i muskatt.
Legg Fersken med snittsiden ned på varm grill, pensle på med Sirupblandingen.
Snu Fersken etter 5-10 minutter, skal være “grillmerker” på fruktkjøttet.
Pensle på snittflatene med Sirup og legg eventuelt en sjokoladebit i hullet til steinen.
La sjokoladen smelte pensle en gang til med sirup.
Ferdig etter 5-7 minutter.
Serveres varm, med krem eller is, strø kanel over.
Dette smaker så godt, at det sannsynligvis er forbudt.
Se på videoen og bli inspirert.