(c) Can Stock Photo / lunamarina
Grytebrød med jalapeno og hvitløk
Ingredienser:
1 pk Møllerens Saftig kornbrød melblanding
6 dl lunka vann
1 pk tørrgjær
1 håndfull hakkede jalapeno
1 håndfull hakket syltede hvitløksfedd
1 ss Urteblanding etter ønske
1 ss Timian
1 ss Rosmarin
-Hell melblandingen i en bolle, hold igjen litt mel til forming av deigen.
-Rør inn gjær, vann, urter, jalapeno og hvitløk. Juster med mel/vann til passende konsistens
-Elt deigen godt og form til en stor bolle, lag et 2-3 snitt i overflaten. Ingen forheving nødvendig.
-Legg hele brødet i en forvarmet 12″ gryte, med 6 kull under og 18 kull over (ca 200*C)
Stek i ca en time med rotering hvert 15 min
Om ønskelig så kan deigen lages ferdig hjemme og fraktes med på tur, pakket i plast.
Nyt!
Passer utmerket til alle slags gryter, såvel som BBQ og sjømat