(c) Can Stock Photo / margouillat

4-5 personer.

Ingredienser:

600 gr. kjøttdeig

1 boks tomater i chili

1 liten boks mais

1 boks brune salatbønner

4 poteter

400 gr. fersk champignon

2 store løk

Kinakål (salat)

2 ss brunt sukker

1 liten chili

Grillkrydder etter ønske.

Cayennepepper eller chilikrydder etter ønske.

Fremgangsmåte:

Brun kjøttdeigen i gryta.

Splitt poteter og løk i båter, legg de i gryta sammen med kjøttdeigen.

Krydre med grillkrydder og chilikrydder etter ønsket sterkhet. Hell i sukkeret.

Ca. 12 kullbiter over og under gryta, putre i 20 min. og rør om innimellom.

Hakk opp chili og hell i gryta sammen med bønner, tomater og mais. Putre i 15 min.

Serveres med brød, salat og tortillachips.

-Henry