(c) Can Stock Photo / margouillat
4-5 personer.
Ingredienser:
600 gr. kjøttdeig
1 boks tomater i chili
1 liten boks mais
1 boks brune salatbønner
4 poteter
400 gr. fersk champignon
2 store løk
Kinakål (salat)
2 ss brunt sukker
1 liten chili
Grillkrydder etter ønske.
Cayennepepper eller chilikrydder etter ønske.
Fremgangsmåte:
Brun kjøttdeigen i gryta.
Splitt poteter og løk i båter, legg de i gryta sammen med kjøttdeigen.
Krydre med grillkrydder og chilikrydder etter ønsket sterkhet. Hell i sukkeret.
Ca. 12 kullbiter over og under gryta, putre i 20 min. og rør om innimellom.
Hakk opp chili og hell i gryta sammen med bønner, tomater og mais. Putre i 15 min.
Serveres med brød, salat og tortillachips.
-Henry