(c) Can Stock Photo / RobAhrens

Universalkrydder for fisk og kjøtt, mye god mat har vært lagd med dette krydderet. Værsågod alle sammen, mix i vei.

3 ss Løkpulver

3 ss Hvitløkspulver

3 ss Timian

3 ss Paprikapulver

1 ss Malt Spisskumen.

1 ss Salt

1/2 ss Cayennepepper

3 ss Brunt sukker

1 ss grovmalt sort pepper

Blandes i bolle for å bli kvitt klumpene i sukkeret, helles over i lufttett og lystett boks for lagring.

Dette krydderet kan brukes som vanlig grillkrydder, eller som en Rub, for å gjøre kjøttet saftigere ved grilling  eller BBQ’ ing på lav varme.

Som Rub så påføres den kjøttet med hendene, så hele stykket er dekket på alle sider av Rubben, dette gir en fantastisk smak og saftighet i kjøttet.

Blandingen kan også brukes som marinade, da blandes alt dette krydderet ut i 2 liter nøytral olje, o0g påføres kjøttet etter behov.

– Henry