Ingredienser 12 stk store Pizzamuffins
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts hvitløk pulver
1 ts løkpulver
3 dl helmelk
2 egg, lett pisket
6 dl strimlet mozzarella eller Jarlsberg
2 dl pepperoni, skåret i fjerdedeler
1,5 dl hakket champinion
2 dl pizza saus
Forvarm ovnen til 180 ° og spray 12 muffinsformer med steikespray og sett til kjøling.
I en stor bolle, blander du mel, hvitløk pulver, løk pulver og bakepulver.
Tilsett melk og egg, og visp inn blandingen.
Rør i 4 dl mozzarella, sopp og pepperoni og la stå i 10 minutter.
Etter 10 minutter, del røra i muffinsformene. Ta den resterende 2 dl med mozzarella og strø litt på hver av formene. Sett i ovnen og stek til den er hevet og gyllen, ca 20 – 30 minutter.
Mens forma er i ovnen, varme pizzasausen
Server med pizzasaus som dip.