Her er vår versjon av Deviled eggs, det er mange måter og ingredienser som kan brukes i denne retten. Vi har funnet vår blanding, som gir litt mer bredde i smaken, enn de vi har fått servert hos andre.

Ingredienser:

6 Hardkokte egg, ta ut plommene.
2 ss Majones
2 ss Remulade
1 ts god sterk sennep.
1 ts søt sennep
1 ts tabasco
1 ss sweet chili saus
1 ts røkt paprika.

Del eggene i to, ta ut plommene, legg resten på et fat. Bland alle ingrediensene med plommene, slik at du får en glatt masse, vi bruker en stavmikser for å få den glatt.

Hell blandingen i en pose og klipp hull, slik at du kan fylle eggene , der de ligger på fatet. Pyntes med paprika og eventuelt grovmalt pepper.

Serveres som snacks eller i en tapas sammenheng, eller rett og slett som siderett til en rekecocktail. Her er det bare fantasien som stopper dere.

– Ida – Henry