Hei alle sammen, nå var tiden kommet til å oppdatere Redneck BBQ siden vår. Vi har mye besøk på denne siden, faktisk mange tusen i måneden, det er flotte saker.

Vi gleder oss over at våre oppskrifter og kunnskap, blir brukt og videreforbedret av andre – Toppers!

Som mange av dere har forstått, så har denne siden ligget litt i brakk, dette er fordi jeg har erfart at all reising og “stress” med catering, rett og slett ble for mye for meg.

Vi har bygget opp to nye bedrifter, basert på kunnskapene vi har gjort oss, siden oppstart med catering og matlaging i 2008.

Disse bedriftene drifter vi nå på heltid hele året:

www.smakenavlykke.no

www.stilogprofil,no

Vi ønsker fortsatt og legge ut nye oppskrifter, noe som vil skje utover, siden vi nå har “landet” litt og kan begynne å lage “morsom” mat igjen.

Siden er Pr.Def. Under oppdatering, jeg endrer og justerer underveis, dette skjer på de tidene av døgnet jeg har tid og er ferdig med andre gjøremål.

Hvis det er noen oppskrifter du ikke finner med en gang, skriv inn et søkeord, i søkefeltet, Eks: Bacon Da vil du få alle oppskrifter som er basert på bacon.

Ingen av våre oppskrifter er borte, de har bare blitt omorganisert, siden vi har byttet platform også, vi ønsker at så mange som mulig får muligheten til å prøve nye oppskrifter, spesielt våres.

Ta vare på dere selv og prøv ny mat!

Ta fortsatt kontakt, som dere har gjort, med spørsmål om ting og tang, jeg svarer så fort jeg har tid.

Nyt maten!

– Henry

45637962 – post@redneckbbq.no

Vi Griller fortsatt!!

Her er 30 Kg med Bogsteiker av svin på smokeren.